Elektrisch personenvervoer voor bedrijven

 

De FM-50 elektrische wagen is uitstekend geschikt voor het vervoeren van meerdere personen. Standaard uitgevoerd (zoals op de foto) kunnen er maximaal 4 personen vervoerd worden.

De FM-50 persoonsvervoer trailer die als optie alleen wordt geproduceerd en geleverd door De Witte Smid bied zelf plaats voor 10 personen.

 

Voor rondleidingen op middelgrote tot grote bedrijven is deze combinatie van personenvervoer, dus de FM-50 elektrische wagen + de FM-50 persoonsvervoer trailer de beste optie.

Het spreekt voor zich dat als u grotere groepen wilt vervoeren dat u dan over meerdere units moet beschikken om dit gelijktijdig uit te kunnen voeren.

  FM-50 elektrisch personenvervoer voor uw bedrijf

 

Wanneer u vaak rondleidingen verzorgt in uw bedrijf is de veiligheid van de bezoekers een belangrijk punt. Het is daarom van belang de groepen goed te begeleiden en om ze vooral bij elkaar te houden. Met name groepen kinderen en jongeren zijn wat minder gedisciplineerd en mede afhankelijk van uw bedrijfstak is het uitsluiten van risico's belangrijk. U bent als ondernemer voor alles wat binnen uw bedrijf of op uw bedrijfsterrein gebeurd namelijk wettelijk aansprakelijk voor uw werknemers alsmede uw bezoekers.

U kunt zich als ondernemer wel verzekeren met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering maar als er u nalatigheid kan worden verweten bij een ongeval binnen uw bedrijf dan komt u meestal wel negatief in de publiciteit. Voorkomen is dus altijd beter.

De FM-50 elektrische wagen voor persoonsvervoer helpt u dus bij het veilig en gecontroleerd vervoer van bezoekers binnen uw

bedrijf en op het bedrijfsterrein buiten. Het uitsluiten van risico's dat een bezoeker bijvoorbeeld komt te vallen ergens op de productievloer door externe factoren kan dan echt minimaal worden geacht.

 

Daarnaast kunt u de FM-50 elektrisch aangedreven personenvervoer wagen uitrusten met een audio installatie waardoor uw bedrijfsspreker het gemakkelijker zal hebben om alle bezoekers door middel van deze installatie toe te kunnen spreken. Met name in bedrijfshallen is er vaak al lawaai door de productiemachines aanwezig en het is dan nog maar de vraag of alle bezoekers de informatie wat uw bedrijfsspreker te vertellen heeft goed kan horen zonder audio installatie.

 

Met deze FM-50 en trailer laat u als bedrijf echt zien hoe professioneel u bezig bent, ook wanneer het om uw bezoekers gaat.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag ook naar de subsidie mogelijkheden voor de aanschaf van de FM-50

_______________________________________________________________________________

 

Copyright 2014 - Alle rechten voorbehouden.

 

Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden met het doel om deze informatie zonder schriftelijke toestemming

van De Witte Smid te gebruiken in publicaties, websites en/of andere media dragers. Het Frisian Motors logo is eigendom van Frisian Motors B.V.