Electrische Terreinwagen Toepassingen

 

De FM-50 transporter is al dan niet samen met de FM-50 trailer geschikt voor verschillende bedrijfstakken en diverse lokaties.

 

Bij Boerenbedrijven

Het is voor de hand liggend dat de moderne boer een tractor heeft om trailers te vervoeren maar deze tractor loopt niet op water jammer genoeg en de bij veel gebruik zal een elektrische FM-50 per jaar dus veel goedkoper zijn in de verbruikskosten. Er zijn meer voordelen ten opzichte van de tractor en u kunt alles lezen op de pagina Elektrische terreinwagen voor het boerenbedrijf

 

Op de camping

Op een camping is rust uitermate belangrijk en lawaai is dus uit den boze. Uw klanten zijn vaak gezinnen met kinderen uit de drukke stad en die willen vaak genieten van alle rust en de plattelands uitzichten die uw camping ze bied. U zult echter als beheerder vaak een ronde willen maken om te controleren dat alles naar wens gaat en het is ook belangrijk dat uw klanten u als beheerder vaak zien zodat u laat blijken dat u betrokken bent bij een veilige camping waar het goed vertoeven is. Zie de pagina Elektrische terreinwagen voor de camping en lees waarom een elektrische wagen grote voordelen voor uw camping bied.

 

Voor de golfbaan

Een elektrische golfkar is eigenlijk al jaren bekend in de golf sport en op bij de meeste golfclubs kan je er dan vaak ook wel 1 tijdelijk huren voor enkele uren ontspanning. Ook de FM-50 transporter is prima te gebruiken als golfkar en omdat er een kenteken op zit kan men met deze wagen ook de openbare weg op indien er twee golfterreinen door een openbare weg gescheiden zijn.

Lees meer over de FM-50 in de golfsport op de pagina Elektrische golfkar FM-50

 

Als excursie / personenvervoer bij bedrijfsrondleidingen

Het komt vaak voor bij middelgrote tot grote bedrijven dat men zakenpartners of bezoekers rond gaat leiden door het bedrijf. Afhankelijk van de totale oppervlakte van uw bedrijf kan het zijn dat er een elektrisch vervoermiddel nodig is om deze bezoekers

rond te leiden. Met de FM-50 terreinwagen en de nog de komen persoonstrailer die De Witte Smid speciaal voor het vervoer van meerderen personen gaat produceren is het mogelijk om groepen tot 10 personen rond te leiden met deze FM-50 transporter.

Alle voordelen die dit bied kunt u lezen op de pagina Elektrisch personenvervoer voor bedrijfsrondleidingen

 

Voor tuinders en de glastuinbouw

Tuinders al dan niet met glastuinbouw leggen vaak grote afstanden per dag af om grondstoffen en het eindproduct te vervoeren en een elektrische transporter uitgevoerd met de FM-50 trailer is een uitstekende aanvulling voor het bedrijf. Met name in de glastuinbouw is het belangrijk dat er geen emissie gassen vrijkomen in de glastuin los van het lawaai dat een gewone tractor zou produceren. Lees meer over de FM-50 voor tuinders op de Elektrische transporter voor glastuinbouw pagina.

 

Voor hoveniersbedrijven

Menig hoveniersbedrijf heeft vaak tuinonderhoud werkzaamheden op verschillende plekken in de dorp or plaats op basis van lopende contracten. Om de vaste kosten te drukken zou men in plaats van een busje een elektrisch aangedreven transporter kunnen gebruiken in combinatie met de FM-50 trailer. Een fikse besparing op jaarbasis en gegarandeerd gezien worden is het resultaat. Lees meer op de Elektrische transporter voor hoveniers pagina en de voordelen die het voor uw hoveniersbedrijf zal betekenen.

 

 

_______________________________________________________________________________

 

Copyright 2014 - Alle rechten voorbehouden.

 

Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden met het doel om deze informatie zonder schriftelijke toestemming

van De Witte Smid te gebruiken in publicaties, websites en/of andere media dragers. Het Frisian Motors logo is eigendom van Frisian Motors B.V.