FM 50 Transporter Opties

 

Zoals met veel andere producten zijn er ook met de FM 50 elektrische transporter verschillende opties leverbaar tegen een meerprijs.

Geen enkele klant is hetzelfde en een bepaalde optie die voor klant A een perfecte oplossing is zal voor klant B eigenlijk weg gegooid geld zijn en we willen u wel een produkt aanbieden dan aan uw wensen voldoet zonder dat u onnodig betaald voor bepaalde opties als die er standaard al op zouden zitten,

 

FMA 514 Deurenset

 

Op de foto hier rechts ziet u een FM 50 transporter uitgevoerd met extra deuren zodat ook met mindere weersomstandigheden niet nat kunt worden door regen of kou vat door een sterke wind.

  deurenset
 

FMA 513 Achterruit

 

Een andere optie is een sterke gebogen achterruit gemaakt van hard transparant kunstof en deze ruit beschermt de bestuurder en passagier tegen regen en wind.

  achterruit

 

Gesloten Laadbak - Huif

 

Een andere optie is een sterke gebogen achterruit gemaakt van hard transparant acrylaat en deze ruit beschermt de bestuurder en passagier tegen regen en wind.

 

Er is ook een gesloten laadbak versie leverbaar met een aluminium bak waar ook heel goed een logo van uw bedrijf op kan worden vermeld.

  huif

 

FMA 510 Spatlappenset

 

Uw elektrische transporter kan ook worden uitgevoerd

met deze spatlappenset waarbij u op deze foto alleen de achterste spatlappen ziet maar de spatlappen voor de voorkant zijn er ook bij.

 

 

 

 

FMA 516 Sportset - Velgen en Sportstuur

 

Op de foto ziet u tevens één van de sportvelgen die wij

als set tezamen met een sportief sportstuur also optie aanbieden. Deze lichtmetalen velgen zijn dus licht in

gewicht en roesten dus niet.

  spatlappen

 

Andere opties zijn de FMA-501 Elektrische lier, FMA-505 Trekhaak en de FMA-508 Geharde voorruit met ruitenwisser.

Er is ook een FMA-503 versie leverbaar en dit is een 4 persoons uitvoering.

 

Alle specificaties voor de FM 50 Elektrische Terreinwagen kunt u vinden op de FM 50 Transporter pagina.

Verdere informatie of vragen over de leuke subsidie voor bedrijven kunt u opvragen via het email adres dat u kunt vinden op de contact pagina of bel naar De Witte Smid in Warnveld: 0575 - 431204 tijdens kantooruren..

_________________________________________________________________________________

 

Copyright 2014 - Alle rechten voorbehouden.

 

Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden met het doel om deze informatie zonder schriftelijke toestemming

van De Witte Smid te gebruiken in publicaties, websites en/of andere media dragers. Het Frisian Motors logo is eigendom van Frisian Motors B.V.