Elektrische Golfkar - Elektrische Golfwagen

 

De FM 50 elektrische golfkar is de perfecte transport oplossing voor de serieuze golf speler. Met deze elektrisch aangedreven golfkar kunt u zelf naar het golfterrein rijden over de openbare weg, dan een paar uurtjes golfen en daarna kunt u met de golfkar terug naar huis.

 

Normaal gesproken zou u met een gewone auto naar de golfclub / het golfterrein rijden, daar aangekomen dus alles overladen in de golfkar die u vaak moet huren voor een dag. Een golfkar huren voor een dagje kost al snel 100 euro.

 

De voordelen spreken voor zich, u bespaard gelijk op de verbruikskosten en de huurkosten en daarnaast heeft u een elektrische wagen die u ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Een dagje uit in de bossen, gaan vissen, de mogelijkheden zijn te veel om allemaal op te noemen.

  FM-50 Golfkar

 

Deze elektrische golfwagen is robust gebouwd, veel sterker dan de conventionele golfkarren die er op de markt zijn en hij is voorzien van een kenteken waardoor u deze golfwagen op de openbare weg mag besturen. De conventionele golfkarren hebben in bijna alle gevallen geen kenteken en deze mogen dus alleen intern op een golfterrein bestuurd worden.

 

De FM-50 golfkar is net zo gemakkelijk te besturen als een normale auto en tijdens de rit krijgt u ook het gevoel dat u in een normale auto rijd en niet in een elektrische golfkar. Het grote verschil met een gewone auto is de 0% emissie en het ontbreken van motorgeluid tijdens het rijden wat als uitermate plezierig wordt ervaren.

 

De FM-50 heeft ook een subsidie voordeel bij de aanschaf waardoor u gelijk al veel geld kunt besparen.

Laat u geheel vrijblijvend voorlichten door De Witte Smid, officieel dealer van Frisian Motors.

 

 

 

 

_______________________________________________________________________________

 

Copyright 2014 - Alle rechten voorbehouden.

 

Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden met het doel om deze informatie zonder schriftelijke toestemming

van De Witte Smid te gebruiken in publicaties, websites en/of andere media dragers. Het Frisian Motors logo is eigendom van Frisian Motors B.V.