Elektrische terreinwagen voor de Camping

 

De FM-50 elektrische terreinwagen is een perfecte

oplossing voor elke camping. U kunt als beheerder sneller toezicht houden en dus gemakkelijker dagelijks meerdere inspectierondes over het campingterrein maken en daarnaast geeft u uw camping gasten ook het gevoel dat u zeer betrokken bent met de veiligheid op het campingterrein zelf omdat ze u zo vaak zien.

 

Ook kunt in het geval van een ongeval of brand op de

camping sneller te plaatse zijn dan lopend of met de fiets

en indien nodig ook sneller assistentie verlenen en bijvoorbeeld EHBO toepassen op een slachtoffer.

 

Vanwege de ruimte in de FM 50 elektrische terreinwagen

is het ook gemakkelijk om altijd een EHBO koffer bij u te hebben, iets wat door middel van een stikker op de wagen ook kenbaar gemaakt kan worden aan de camping gasten.

  Elektrische terreinwagen op de camping

 

Daarnaast kan bijvoorbeeld een AED (Automatische Externe Defibrillator), een draagbaar apparaat dat helpt bij het reanimeren van iemand met een hartstilstand, ook tot de standaard uitrusting behoren. Het spreekt voor zich dat mocht er op de camping iemand onwel worden en daarna een hartstilstand krijgen dat u als beheerder in ieder geval uitgerust bent voor deze noodsituatie en u zou hiermee een leven kunnen redden wat daarnaast ook nog eens de beste reclame is voor uw camping die u zich kunt wensen.

 

We hebben net ook al brand genoemd en ook een brandblusser zou ook tot de standaard uitrusting kunnen behoren.

Met name na een hete zomerdag gaan veel van uw gasten een BBQ party houden wat mogelijk uit kan monden in brand als men de veiligheidsregels niet in acht neemt. U kunt in het geval van brand snel ter plaatse zijn en de brand blussen met de brandblusser.

 

Ook personenvervoer op de camping is zeer gemakkelijk met de FM 50 elektrische terreinwagen en met de 10 personen trailer die als optie kan worden geleverd kunt u dus meerdere personen over het campingterrein vervoeren, waar dit ook maar van toepassing is. Met name ouderen die wat slechter ter been zijn zouden maar al te graag gebruik willen maken van zulk een personenvervoer als u dit ze aanbied, al dan niet tegen geringe kosten.

 

De FM 50 elektrische terreinwagen bied ook reclamemogelijkheden zelf door middel van reclame boodschappen aan de zijkant van de wagen en ook een audio installatie met waterbestendige speakers waarmee bijvoorbeeld een dansgroep, bingo avond of andere campingactiviteiten kenbaar kan worden gemaakt is 1 van de vele mogelijkheden waarmee de FM-50 u van dienst kan zijn.

_______________________________________________________________________________

 

Copyright 2014 - Alle rechten voorbehouden.

 

Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden met het doel om deze informatie zonder schriftelijke toestemming

van De Witte Smid te gebruiken in publicaties, websites en/of andere media dragers. Het Frisian Motors logo is eigendom van Frisian Motors B.V.