Elektrische terreinwagen boerenbedrijf

 

De FM 50 elektrische terreinwagen is een prima vervoersmiddel die zeer goed toepasbaar is voor het boerenbedrijf en dan met name als u veel grond heeft. Natuurlijk is een tractor veel sterker dan deze elektrische transporter maar er zijn tal van situaties denkbaar waar deze elektrisch aangedreven transporter beter tot zijn recht komt dan de tractor.

 

De FM-50 elektrische terreinwagen is ten eerste veel zuiniger in gebruik dan uw tractor en kunt u bij aanschaf

een aardige subsidie krijgen. Neem gerust contact op en vraag dan gelijk naar de subsidiemogelijkheden.

 

Om u te overtuigen hebben wij enkele punten samen gevat die wij graag met u willen delen waarom wij denken dat deze terreinwagen een voordeel is voor uw boerenbedrijf.

  Elektrische terreinwagen boerenbedrijf
  • Met de FM-50 transporter uitgevoerd met een laadbak of de optionele trailer kunt u gemakkelijk hooi en andere zaken vervoeren waarvoor u normaal een tractor met kar nodig zou hebben, wat soms gezien de lichte lading echt overbodig is.
  • De vrouw deze huizes kan ook gemakkelijk met deze terreinwagen overweg want hij stuurt als een normale auto en zij kan deze ook gerust meenemen naar de lokale buurtsuper om bijvoorbeeld even snel wat boodschappen te halen.
  • In de winter is het gemakkelijk om brandhout te halen met de FM-50 elektrische terreinwagen.
  • Nooit geen (koude) startproblemen, als de accu vol is kunt de hele dag rijden indien gewenst.

Ongelukken met tractoren op het erf komen helaas nog steeds voor en vaak zijn er dan kleine kinderen het slachtoffer die door de grootte van een tractor over het hoofd zijn gezien. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje en ten aanzien van de veiligheid van anderen in combinatie met de leeftijd / ervaring / rijkundigheid van de bestuurder zou een elektrische transportwagen mee kunnen dragen aan minder ongelukken op het boerenbedrijf.

 

Laat u geheel vrijblijvend voorlichten door De Witte Smid, al sinds 1920 een begrip voor menig boerenbedrijf.

 

______________________________________________________________________________

 

Copyright 2014 - Alle rechten voorbehouden.

 

Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden met het doel om deze informatie zonder schriftelijke toestemming

van De Witte Smid te gebruiken in publicaties, websites en/of andere media dragers. Het Frisian Motors logo is eigendom van Frisian Motors B.V.