Elektrisch transport tuinders & glastuinbouw

 

De FM 50 is ook favoriet onder de tuinders en in

de glastuinbouw, een bedrijfstak waar 0% emissie voor alle vervoersmiddelen echt een must is want anders zouden door uitlaatgasen de kwaliteit van de gewassen en op wat langere termijn de fruitbomen en planten aangetast kunnen worden.

Daarnaast is er met een elektrisch aangedreven vervoersmiddel geen lawaai in de werkomgeving en met name in de glastuinbouw zou dit anders zeer storend zijn. 0% emissie is waar de echte tuinder voor gaat en uw personeel zal dit ook zeer kunnen waarderen.

 

Met de optionele FM-50 trailer zoals u die op de foto rechts ziet kunt u grond, bemestingsmaterialen, de planten zelf, hulpmiddelen en de oogst snel verplaatsen. Daarnaast bespaard u, vergeleken met een door brandstof aangedreven transporter, aanzienlijk op de verbruikskosten per jaar.

  Elektrisch transport tuinders & glastuinbouw

 

Naast de besparing op de verbruikskosten is er ook een subsidieregeling waarvan u gebruik kunt maken bij de aanschaf van de transporter. Vraag bij de vrijblijvende informatie aanvraag ook gelijk om de voorwaarden om deze subsidie te kunnen ontvangen.

 

De FM-50 elektrische transporter is 143 cm breed en door deze smalle afmetingen voor een wagen zal deze transporter op veel tuin en glasbouw paden kunnen rijden. De Trailer die exclusief door de De Witte Smid wordt gemaakt, maakt van deze transporter een perfecte oplossing voor alle transport toepassingen die tuinders tegen komen.

 

De FM-50 is ook met een kleine vaste bak te leveren indien dit meer gewenst is. De transporter stuurt als een gewone auto en u kunt ook gebruik maken van de openbare weg. Dit heeft voordelen als u bijvoorbeeld van de ene kas naar de andere kas moet rijden en wanneer deze gescheiden is door een openbare weg.

 

Neem vrijblijvend contact op met de De Witte Smid zodat wij u voor kunnen lichten over de FM-50 elektrische transportwagen en hoe deze perfect toe te passen is in uw tuinders of glastuinbouw bedrijf. Tevens de subsidie mogelijkheden op de aanschaf van de FM-50 elektrische transportwagen zullen zeker interessant voor uw tuinders of glastuinbouwbedrijf zijn.

 

_______________________________________________________________________________

 

Copyright 2014 - Alle rechten voorbehouden.

 

Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden met het doel om deze informatie zonder schriftelijke toestemming

van De Witte Smid te gebruiken in publicaties, websites en/of andere media dragers. Het Frisian Motors logo is eigendom van Frisian Motors B.V.