Elektrische transporter voor hoveniers

 

De FM 50 is een goede aanvulling op het wagenpark van elk hoveniersbedrijf. Een hoveniersbedrijf promoot graag alles was groen is en deze elektrische transportwagen gaat perfect samen met deze gedachte.

 

0% emissie en geen motor geluid produceren tijdens het rijden zijn de kenmerken voor u als hovenier wanneer u aan komt rijden met deze elektrische transporter en waarmee u zeker uw hoveniersbedrijf nog eens extra in de picture zet.

 

Veel hoveniers hebben tuinonderhouds- contracten met gemeentes, bedrijven en particulieren waarbij u dus op bepaalde dagen in de maand een ronde gaat doen langs deze klanten. In deze situatie zou de elektrische transportwagen uitstekend kunnen voldoen aan uw transport vraag en waarbij de optionele FM-50 trailer genoeg ruimte bied voor de gereedschappen die hiervoor nodig zijn.

 

 

Met volle accu's kunt u de gehele dag van klant naar klant rijden zonder oponthoud en avonds staat de FM-50 bij het hoveniersbedrijf aan de lader zodat deze weer volgeladen is in de daarop volgende morgen. Op deze manier bespaard u op jaarbasis veel geld op de als maar stijgende benzine of dieselkosten en wat dacht u van de wegenbelasting die elke 3 maanden terug komt.

 

Los van het feit dat deze elektrische transporter al opvalt in het dagelijkse verkeer kunt u ook nog eens reclame op de transporter en de trailer aanbrengen, bijvoorbeeld zoals op de foto hier boven. Wanneer een medewerker dan met zijn tuinonderhoudsronde bezig is dan ziet menig omwonende uw bedrijfsnaam in verband met de opdracht die uw hovenier aan het verzorgen is bij een klant.

 

Het besturen van de FM-50 elektrische transporter is te vergelijken met het besturen van een auto en het gaat dus vrij eenvoudig.

Er zijn tal van opties denkbaar zoals een deurenset en een achterruit waarmee uw medewerker ook tijdens het rijden in wat mindere weersomstandigheden hoog en droog zit.

 

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan over de FM-50 elektrische transporter in combinatie met de FM-50 trailer en wat dit voor uw hoveniersbedrijf kan betekenen. Vraag ook naar de subsidieregeling die nog altijd geldig is en waarmee u naast de kosten op de brandstof ook tijdens de aanschaf van deze elektrisch aangedreven wagen gelijk al veel geld kunt besparen.

 

_______________________________________________________________________________

 

Copyright 2014 - Alle rechten voorbehouden.

 

Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden met het doel om deze informatie zonder schriftelijke toestemming

van De Witte Smid te gebruiken in publicaties, websites en/of andere media dragers. Het Frisian Motors logo is eigendom van Frisian Motors B.V.